厳選された食材と技が織りなす至極のコース
ホテルグランヴィア岡山30周年の感謝を込めて、特別な一皿一皿が特別なひとときを演出します
The most exquisite course with carefully selected ingredients and techniques
Each special dish will create a special moment to express our gratitude for Hotel Granvia Okayama's 30th anniversary.
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開業30周年特別ランチ
30th Anniversary Special Lunch
「感謝」~Thanksgiving~
2025年3月1日(土)~2026年3月24日(火)
Saturday, March 1, 2025 - Tuesday, March 24, 2026
¥19,950(JRHM・WESTER会員価格¥17,955)
・先付け 柔らかく煮込んだ「すっぽん」の茶碗蒸し
Steamed egg custard with softly simmered “suppon”
(Japanese soft-shelled turtle)
・香ばしく焼き上げた鰻のとろろ蕎麦
Soba noodles with grilled eel and grated yam
・フレッシュオマール海老(1/2尾)と
牛窓産マッシュルームの鉄板焼
Teppan Grilled Fresh Lobster (1/2) and Ushimado Mushrooms
・備彩お勧め黒毛和牛ロースの鉄板焼(100g)
Teppan Grilled Black Wagyu Beef Loin (100g)
・焼野菜
grilled vegetables
・お勧め野菜のサラダ
Vegetable Salad
・「すっぽん」の黄にら雑炊 赤だし 香の物
Suppon” yellow chives porridge
with red miso soup and pickles
・はちみつとレモンのパンナコッタと
独歩ビールのシャーベット
Honey and lemon panna cotta and Dokpo Beer Sorbet
・コーヒー又は紅茶
coffee or tea
※2名様以上でご予約承ります。
※Reservations are accepted for a minimum of 2 persons.
※入荷状況によりコース内容の一部を変更させていただく場合がございます。ご了承ください。
※Please note that some of the course contents may be subject to change depending on availability.
Please understand.
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開業30周年特別ディナー
30th Anniversary Special Dinner
「感謝」~Thanksgiving~
2025年3月1日(土)~2026年3月24日(火)
Saturday, March 1, 2025 - Tuesday, March 24, 2026
¥32,500(JRHM・WESTER会員価格¥29,250)
・先付け 柔らかく煮込んだ「すっぽん」の茶碗蒸し
Steamed egg custard with softly simmered “suppon”
(Japanese soft-shelled turtle)
・香ばしく焼き上げた鰻のとろろ蕎麦
Soba noodles with grilled eel and grated yam
・活伊勢海老(1/2尾)の鉄板焼
Teppan Grilled Live Lobster (1/2 lobster)
・岡山県産銘牛「千屋牛」
フィレとロースの食べ比べ(100g)
Comparison of fillet and loin of Okayama
Prefecture's famous “Chiya Beef” (100g)
・焼野菜
grilled vegetables
・お勧め野菜のサラダ
Vegetable Salad
・「すっぽん」の黄にら雑炊 赤だし 香の物
Suppon” yellow chives porridge
with red miso soup and pickles
・はちみつとレモンのパンナコッタと
独歩ビールのシャーベット
Honey and lemon panna cotta and Dokpo Beer Sorbet
・コーヒー又は紅茶
coffee or tea
※2名様以上でご予約承ります。
※Reservations are accepted for a minimum of 2 persons.
※2025年5月1日~2025年9月30日は
コース内容の「活伊勢海老(1/2尾)の鉄板焼」から
「ヨーロピアンオマール海老(1/2尾)の鉄板焼」に
変更になります。ご了承ください。
※From May 1, 2025 to September 30, 2025
Teppan Grilled Live Lobster (1/2 pcs.)” will be replaced with
Teppanyaki 1/2 European Lobster” will be changed to ‘Teppanyaki 1/2 European Lobster’.
Teppanyaki European Lobster (1/2)”. Please note the change.
※入荷状況によりコース内容の一部を変更させていただく場合がございます。ご了承ください。
※Please note that some of the course contents may be subject to change depending on availability.
Please understand.
期間 | 2025年3月1日~2026年3月24日 |
---|---|
時間 | ランチ:11:30~14:30(L.O.14:00) ディナー:17:30~22:00(L.O.20:30) |
料金 | ¥19,950~ |
※入荷状況により、メニュー内容や食材の産地等が変更になる場合がございます。ご了承ください。
※Please note that menu items and the provenance of ingredients are subject to change depending on availability.
※Please understand.
※写真はすべてイメージです。
※All photos are for reference only.
※表示金額には、サービス料・税金が含まれております。
※All prices include service charge and tax.